Tweedaagse Immersie Workshop

Tweedaagse Immersie Workshop

door
286 286 hebben dit event bekeken.

Tweedaagse Immersie Workshop
Een Immersie Workshop is ontworpen om je zeer snel kennis te laten maken met een groot aantal Bevrijdende Structuren. Het is een snelle leermethode van “zie er een, doe er een, leer er een, doe een andere”. Het idee is om je bewust te maken van het scala aan mogelijkheden dat Bevrijdende Structuren biedt.

Tijdens deze Immersie Workshop ga je direct aan de slag en ervaar je meer dan 20 verschillende Liberating Structures. Veel praktische  voorbeelden worden geoefend en worden gedeeld en biedt  concrete inspiratie.

Wat zijn Bevrijdende Structuren
Bevrijdende structuren zijn nieuwe, praktische en eenvoudige, no-nonsense methoden om te helpen het doel te bereiken met groepen van elke omvang. Bevrijdende structuren zijn eenvoudig en gemakkelijk door iedereen te gebruiken.

Met Bevrijdende Structuren kan je iedereen betrekken om mee te doen en vrijuit te spreken, eilandvorming doorbreken, mensen uitnodigen met hun volledige potentieel bij te dragen en weerstand tegen verandering verminderen. In totaal zijn er drieëndertig Bevrijdende Structuren die ontworpen om precies deze doelen te bereiken. Organisaties kunnen ze toepassen om allerlei activiteiten te structureren: van alledaagse interacties zoals vergaderingen, een-op-eengesprekken en kleine en grote projecten, tot strategieën, veranderinitiatieven en klantinteracties.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor leiders, professionals, facilitators, innovators, coaches, trainers en iedereen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om mensen en teams te betrekken.

Locatie
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
https://landgoedzonheuvel.nl/

Datum
29 & 30 maart 2022

Beide dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Prijs

€899,- exclusief BTW en inclusief 2 keer lunch, thee, koffie, frisdrank en versnaperingen in de zaal.

Taal
Nederlands

Trainer
Een team dat onder begeleiding staat van Ruben Klerkx van The Creators Company.

Maatregelen in tijden van corona
In alle trainingen en events worden de richtlijnen vanuit het RIVM gewaarborgd. De maximale groepsgrootte wordt altijd gebaseerd op een afstandsgarantie van 1,5 meter. Ook de training locatie neemt maatregelen zodat je je geen zorgen over jouw eigen veiligheid hoeft te maken.

Ticket informatie

Tweedaagse Immersieworkshop
 899,00
-
 

Datum en tijd

29-03-22 - 09:00 aan
30-03-22 - 17:00

Delen op social media