Liberating Structures
De verrassende kracht van bevrijdende structuren

Bestel hier Liberating Structures voor €29,50.


Het boek “
Liberating Structures, de verrassende kracht van bevrijdende structuren” bestaat uit 408 pagina’s en kent 4 delen:

Deel I De verborgen structuren van betrokkenheid wordt een basis gegeven: het concept en de terminologie van Bevrijdende Structuren. De kenmerken van Bevrijdende Structuren worden uitgelegd en laat zien hoe het gebruik ervan de manier waarop mensen samenwerken, leren en samen oplossingen ontdekken, kan transformeren.

Deel II Aan de slag en verder biedt richtlijnen om te experimenteren met Bevrijdende Structuren en te leren van de ervaringen in een reeks van mogelijke toepassingen, van eenmalige interacties in kleine groepen tot systeembrede veranderinitiatieven.

Deel III Verhalen uit het veld is een verzameling voorbeelden uit de praktijk afkomstig van mensen over de hele wereld die Bevrijdende Structuren hebben gebruikt. Hun verhalen spelen zich af in alle soorten organisaties, van gezondheidszorg tot hoger onderwijs tot het leger tot multinationals, van justitie en wetgeving tot nationale en internationale Research en Development.

Deel IV Veldgids voor Bevrijdende Structuren worden de 33 structuren op detail niveau uitgelegd.

Elke Bevrijdende Structuur is zorgvuldig afgestemd op wat minimaal noodzakelijk is om innovatieve resultaten te behalen. Bij elke Bevrijdende  Structuur wordt een stapsgewijze uitleg gegeven van wat je moet doen en wat je kunt verwachten.

ISBN: 979 90 898 40 189 | Uitgave: Heart Media | Blz.: 408